Marimekko Upcycled – uusia käyttötapoja materiaaleille

Marimekon muotoilufilosofiaa eivät ohjaa trendit, vaan aito halu innoittaa ihmisiä ajattomalla, kestävällä ja käytännöllisellä designilla. Olemme Marimekolla sitoutuneet suunnittelemaan ajattomia tuotteita, jotka pysyvät käytössä pitkään. Etsimme myös jatkuvasti uusia tapoja ottaa askelia kohti kiertotaloutta.

Marimekko Upcycled on pilottikonsepti, joka tuo tarjolle rajoitetun erän erityisiä uudelleen työstettyjä Marimekko-tuotteita. Löydämme uusia käyttötapoja kaikenlaisille materiaaleille, joita mallistomme tarjoavat.

Uudelleen muotoiltu klassikko

Ensimmäiseksi otimme käsittelyyn legendaarisen Jokapoika-paidan, ajattoman designin tyyppiesimerkin vuodelta 1956. Upcycled-kokoelman Jokapojat on suunniteltu ja valmistettu käsin aiempien mallistojen Jokapoika-paidoista Marimekon omassa ateljeessa Helsingin Herttoniemessä.

Marimekko Upcycled esittelee kaksi vaihtoehtoista Piccolo-kankaiden sommittelua ja yli 30 herkullista väriyhdistelmää. Taiteen ja käsityön välimaastossa liikkuva Upcycled-kokoelma tekee jokaiselle sopivasta Jokapojasta ja luovien tekijöiden tyyliunivormusta tavoitellun keräilykappaleen.


Marimekko Upcycled on saatavilla verkkokaupassamme sekä Esplanadin Marimekko-myymälässä Helsingissä 26.11.2021 alkaen. Tuotteita on myynnissä rajoitettu erä.

Tutustu Marimekko Upcycled -mallistoon.